2011-08-10 :-)

Oj så länge sen det här var! Känns nästintill overkligen, vet inte vad jag ska skriva.. :)
Anledningen till att jag helt plötsligt kom på det här med att blogga igen, måste vara min stora tristess att ha semester! Förstår inte de personer som VILL ha semester i fyra veckor eller MER till och med. Iofs, om man har barn kan jag förstå det. Jag känner mig fruktansvärt rastlös, Peter har börjat om att jobba som dom flesta andra, Det har blivit svinkallt, endast 9(!!) grader.

Men nästa vecka på tisdag då smäller det! Då börjar allvaret om igen, och det är bäde med längtan och förfäran. Längtan för att tiden går fortare och jag tycker verkligen om att jobba, träffa folk och alltmänt få göra nått!
Förfäran över att jag har fått ett nytt schema som innebär mer kvällsjobb och tyngre jobb för min axel. Men för att se det från den ljusa sidan så är det i varje fall bättre betalt, aldrig fel! :)
Sen så är det ju inte så många månader kvar att jobba förhoppningsvis, med tanke på vad som händer i Januari..

                          

Våran lilla älskling ska komma den 10 Januari om allt går enligt planerna! Kändes mycket verkligare efter besöket på Piteå Älvdals Sjukhus igår den 9 Augusti. Hade gärna velat veta vad det var för kön på livet, men tyvärr så var det för svårt att se. Pga medicinering under graviditet så ska jag på två till UL i vecka 30 och vecka 36, då kanske vi får reda på det då istället :)

Nä nu kommer Peter snart hem, dags att börja med maten!


RSS 2.0