Nöjd nu Frida?

Måste ju göra dig glad Frida. =) Om jag aldrig skriver så får jag mig ju över huvudet av dig! Haha!

Har precis varit och rå solat inför lördag. Ville egentligen inte, eller ides inte. Men var ju tvungen att vara fin för syskon fotograferingen. Inte kul men vad gör man inte för familjen =)

Idag har jag och Peter och Jonas blivit bjudna på julmat av Fredde. Riktigt gott! Det blev hemma gjorda köttbullar, prinskorvar, griljerad julskinka, rödbetssallad, potatissallad och ägg. Och Julmust så klart, får inte glömma det bästa!!

Imorgon bär det av till Vistträsk med buss. Slutar kvart över 4 och bussen åker halv 5. Det kommer bli stressigt att åka hemma och hämta hunden och så.. Måste packa ikväll och det känns inte lockande... Tar sån tid har ingen aning om vad jag ska ha med mig, vad har man på sig när man tar kort? Mjukisbyxor? Det hade varit det bästa... =)

Men nu ska jag vara en duktig hund ägare och ut och gå med min hund! :)

Hejdå!

Trött...

Är väldigt less på att vara sjuk nu! Har gått en vecka nu och det är grymt jobbigt! mest när jag ändå måste jobba har inte råd att vara hemma.
Börjar vara trött på att jobba så här mycket också, men när lönen väl kommer så känns det genast bättre! haha..
Lönen i december kommer nog att bli riktigt bra, hoppas jag, som jag har jobbat!


En sak som oroar mig just nu. Min bror har lånat min minsta hund, Chico. Det känns som att min mamma vill att vi ska ge bort honom till min bror och hans familj för att dom har så mycket tid för han. Men hallå!! Det är våran hund! Det är som att min mamma vill ge mig dåligt samvete för att jag vill ha tillbaka honom, som att det


RSS 2.0