Mycket gjort...

Idag vaknade jag av att min "gamla" sjukgymnast ringde och frågade om jag hade glömt tiden hos honom idag. Och JA det hade jag gjort! Det var ju typ 2 månader sen sist vi bokade tiden, och man är väl optimist och tror att man ska komma ihåg det :) Men det gick bra, vi tog det som telefonbesök istället så jag behövde inte betala för det, sweet! :)
Steg upp, gick ut med hundarna, kollade facebook och sen blev det frukost. Fil och hallon och blåbär, mums!
Ringde jobbet för att höra när jag ska börja imorgon, och fick då veta att jag inte behöver jobba fredag eller måndag för att det är röda dagar :)
Så då kan jag åka till fjällen, får se hur man gör. Måste ändå hem söndag det är lite tråkigt...
Ringde även till försäkringskassan som hade ringt till mig igår när jag tränade, och dom ville bara kolla så alla uppgifter stämmer för att dom ska godkänna mitt arbetstränar schema.
Sen ringde jag även till Telia och fixade så att vi inte behövde betala för internet dom månader vi inte haft det. Och det gick jätte bra, dom sa inte emot eller nå! TUR!! Jag är så feg så jag hade inte vågat säga emot :)
Nu ska jag gå och lägga mig och vila en stund, har en grym huvudvärk, så jag är pigg för träning kl 17.30 där det blir bodypump och styrkemix! Senare ikväll blir det innebandymatch kl 21.00, och hoppas så klart på vinst! Det börjar behövas, det har gått så dåligt på sistone..

Kram

Måste få berätta! :)

Ikväll var det ju meningen att jag skulle gå först på Pilates sen aerobic och sist core. Fast det blev inte riktigt så :) Jag antog att Pilatesen skulle börja 17.30 så jag kom dit kring 17.05. Gick fram till disken och frågade om jag kunde ta lappar för alla tre passen eftersom dom skulle vara efter varann och frågade även om dom var i samma hall (finns två hallar att välja mellan, studion och hallen). Det var dom enligt hon bakom disken. Tog tre lappar till studio hallen, gick och tog av mig ytterkläderna, gick in i hallen och såg att det var typ fullt! Ställde mig längst fram och började ta fram bräda, hantlar, matta, precis som alla andra. Funderade verkligen om det verkligen skulle vara så på pilates, men vad vet jag? Helt plötsligt ställde sig alla upp och instruktören bara: "Välkomna nu ska vi köra styrkemix" Så då klickade det :) Var i fel hall. Men det var inte så dumt, går hellre på styrkemix än på pilates. Efter alla pass gick jag och kollade och då visade det att styrkemixen inte skulle börja förrän 18.30 precis som jag trodde men det stod fel där. Så helt vilse var jag inte.. :)

En rolig men utdragen grej :)

Nu ska jag fortsätta se "Dating in the dark" och ha ångest för att inte Desperate housewifes är ikväll.. :(

Kram


Vilken dag...

Vilken hemsk dag det har varit idag! Vaknade imorse och hade tänkt gå ut och gå. Har känt mig lite små krasslig och trött sista två dagarna nu så jag var inte riktigt på humör. Ställde mig på vågen för fösta gången på 2 veckor och får se att jag har gått UPP 1 ½ kilo!!Hur kul är det? Tragiskt. Så jag återvände till sängen och sov till 13.45!! Det var fruktansvärt länge sen. Nu har jag vaknat och funderar vad jag har gjort för fel senaste tiden när jag till och med har gått upp i vikt. Hoppas att det har lite att göra med att jag har byggt muskler, hade ju inte så många innan jag började träna. Sen så har jag inte varit särskilt duktig i helgen vare sig det gäller mat, godis, fika eller motion. Nu börjar man snart jobba igen, och det är inte bra för kak/godis dieten! Är det nå det alltid finns i fikarummet, förutom odiskad disk och en enda stor röra, så är det kakor och godis! :(
Men nu är det slut med sånt tills att jag åtminstone har börjat gå neråt igen!
Nånting positivt med att inte kunna åka iväg till fjällen över påsken, slippa alla frestelser. :)

Nä nu måste jag gå iväg och posta ett brev till försäkringskassan, laga nån mat(?) och sen iväg och träna Pilates, aerobic och lite core, eller kanske bodypump? Får se.

Ha det bra!

Kram

Äntligen!

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen, och det känns riktigt roligt! Känner mig lite sliten i rygg och rumpa idag efter gårdagens och dagens bodypump, men det är det värt!
Sitter och funderar vad det ska bli till middag och om jag ska orka äta nå lunch? Svåra problem att ta itu med :)
På torsdag börjar allvaret. Min arbetsprövning börjar då, hoppas verkligen att jag inte ska känna av nå att jag verkligen snart kan börja om att jobba. Börjar känna mig lite förslappad och nästan lite väl nöjd med att vara hemma, det var så länge sen jag jobbade..

Fördelar med att vara sjukskriven:
* Ha tid med hundarna
* Slippa ångesten att lämna dom hemma i flera timmar själva
* Komma igång med träningen
* Orka sopsortera :)
* Blogga?? (som att jag har gjort det) Haha
* Orka planera mat och äta bättre
* Att kunna träna både på dagen och på kvällen är hur härligt som helst!
* Fruktansvärt skönt att få behandlingar

Nackdelar med att vara sjukskriven:
* Innan jag fick börja träna fick jag inte göra nå! Väldigt deprimerande..
* Träffar inte lika mycket folk
* Missar gemenskapen med arbetskompisarna
* Man blir lat när det gäller att jobba
* Ångesten att det aldrig ska bli riktigt bra :(
* Behandlingarna är svindyra!! (Hur ska man ha råd med det när man är sjukskriven?)

Det är vad jag kommer på just nu, men visst, det finns många fler...

Tack och hej för ett tag nu ska jag kolla in middags alternativen :)

Kram







RSS 2.0