Valborg...

Det här har varit en mycket händelselös vecka, i varje fall på jobb- och träningsfronten. Har varit sjuk hela veckan och hostan blir bara värre och värre. Tråkigt :( Man tappar så mycket ork även när man har blivit frisk.. hur ska man orka börja träna igen?? :)
Nått kul har ändå hänt i veckan. I måndags kom min syster med barn(John) och hälsade på. Vi åkte och hälsade på min mormor i Byske. Det var jättekul att se henne men även lite jobbigt.. Hon har blivit så smal, men det är kul att se att talförmågan är det ändå inget fel på :) Efter vi hade varit där åkte vi iväg och kollade in "stor" Ica i Byske, sen bar det iväg till Piteå igen och Lösviktshuset! Väl hemma åt vi grillad kyckling, mimosa och potatissallad.
Dom sov över hos mig för att på tisdagen skulle John på sin sista synkoll på sjukhuset. Så nu är han så stor att han får fara till en optiker för att kolla synen. Helt sjukt att dom små redan har blivit 8 år!! Borde man börja få  nån panik själv då? :)
Nu sitter jag och hos mamma och väntar på att Sara ska sluta jobba, då ska jag iväg och hämta henne, sen bär det av till Vistträsk.
Kände att det var lika bra att åka dit så hundarna får vara ute litegrann. Dom blir galna av att bara sitta i lägenheten och titta på mig när jag sover...
Så om jag orkar imorgon så ska jag putsa fönster, det är nog välbehövligt! :)
Sen så kommer Peter hem imorgon! Det börjar vara på tiden, man är inte precis bortskämd med att ha han hemma på senaste... :)
Blir att fira valborg i Vistträsk eftersom jag inte är så pigg, jag orkar iaf inte mig på några större äventyr. Får se hur Peter gör. Han hade visst match både lördag och söndag, så det blir nog ganska lugnt för han med antar jag. Men är det nått han säkert inte har fått lite av i fjällen så är det spriten så det är nog lika bra att han får hålla sig ifrån det litegrann! :P
Just nu hoppas jag bara att jag ska vara frisk till på söndag så jag ska orka fara på pumpen då.. hoppas hoppas hoppas!!!
Och till veckan, rättare sagt på tisdag då smäller det! Då börjar jag JOBBA halvtid, innebär: får lön igen! Kommer att kännas så bra, och det känns skönt att min onda axel går åt rätt håll, förhoppningsvis inom nån månad så är den helt okej!
Nu ska jag visa min mor hur man får igång datorn min och internet en sista gång innan jag åker iväg och hämtar Sara. Mamma ska nämligen låna min dator i helgen eftersom hon ska till mormor och morfar och vara hos dom till på onsdag nästa vecka. Är man farmville beroende så är man... Eller hur? :-P

Ha en bra Valborg!!!

KrAm

Oj så skönt!

..att den här dagen äntligen är över! Nu är det bara att slappa framför tv:n och somna som är kvar på schemat och det är ju inte dumt :) 
Idag har jag jobbat i mejeriet första dagen mellan kl 7-11. Kände av väldigt mycket i axeln så jag hoppas att det går över och att det går bättre imorgon :/
Efter jobbet var jag och Lisa(såklart) iväg och tränade lite styrkemig i en timme. Sen gick vi till henne och åt lunch. Det blev potatis och renskav, riktigt gott! Sen gick jag hem och vilade en stund, sen vid 5-tiden bar det iväg till stan igen för att träffa Lisa och äta årets första mjukglass. Hade faktiskt högre förväntningar, var inte alls så gott som jag hade trott. Men det är ju inge negativt :)
Sen så blev det aerobic/core och sen till sist lite innebandy med jobbet, sjukt kul! :)

Men nu ska jag fortsätta se Desperate Housewifes, det kan man inte missa! Haha

KrAm

Lördag igen då...

Tiden går fort! Speciellt den här veckan! Det har hunnits med mycket och jag haft grymt kul.
Tex:
Måndag: Jobb till 12 som kassaledare, första dagen, riktigt kul! Men svårt.. och sen blev det Step på kvällen.
Tisdag: Jobb till halv 12. Aerobic och badminton senare sjukt kul!
Onsdag: Jobb till 14.30. Pump, styrketränings konsultation och innebandymatch. (Förlust med 5-4). Peter har återkommit från fjällen :)
Torsdag: Jobb till kl 13. Pump mellan 17.30-18.30 och sen såklart sveriges värsta bilförare och Lyxfällan!
Fredag: Jobb mellan 13-17. Ingen träning denna dag eftersom jag fortfarande känner av axeln/armen sen badmintonen så jag tänkte spara den lite. Världens bästa Amanda kom till mig! Vi tog över karlagörat och grillade hamburgare ute i det fina vädret (om än blåsiga) och åt friterade pommes till, inte dumt! Senare blev det så klart chips och godis och film! :) Hanns även med en slingning av håret, ska bli kul att se om det syns nå idag :)
Lördag: Vaknade såklart före kl bara för att man är ledig så nu har jag gjort mitt här och ska nog väcka Amanda. Vi måste ju äta lite frukost och sen blir det att åka och se brorsan och dom spela bowling tillsammans med Bror(Micke) med fru(Åsa). Även hinna en sväng på stan för att inhandla lite alkohol, lämna tillbaka en tröja, Amanda skulle också återlämna/byta ut en tröja. Och kanske hitta ett smycke?
Sen blir det att hitta nå middag och dra iväg på "förfest" hos Lisa Magnusson, och senare vidare till inflyttningsfest hos Ante Olofsson, som dessutom bor i min gamla lägenhet på Nygatan. Kommer kännas skumt :)
Nä nu måste jag få liv i lillgumman!

KrAm

Laddar..

Sitter framför facebook och laddar med lite vin! Hoppas på en rolig kväll, men bara därför blir man väl besviken.. Nä nu ska vi inte vara negativa, det kommer bli svinkul! :)
Bara en huvudvärkstablett på det här så..
Ha det!

Lördag då ja..

Idag vaknade jag faktiskt före klockan så kanske, bara kanske, börjar jag få tillbaka min morgon pigga sida :)
Iofs var det inte så tidigt, men före 8. Tog en snabb frukost, ut med hundarna och sen bar det iväg till korpen. Blev ett bodypump pass, och det var grymt skönt! Kändes bra att göra nå nyttigt idag, med tanke på kvällens festligheter! (: Ikväll blir det fest hos Adde från jobbet och det kommer nog bli skitkul! Förhoppningsvis även utgång så vi får svänga våra lurviga ihop.. :)
Har precis varit förbi världens bästa Josse och fått hjälp med håret och lånat ett par örhängen, tack!
Så är det när man har allt annat än en frisör inom sig, kass när det gäller hår!

Nä nu ska jag ta och hälla upp ett vinglas och sminka mig, bra uppladdning för kvällens bravader!

kRaM!

Äntligen fredag!

Till att börja med vill jag bara visa nå kläder som jag har köpt åt Lindas lilla bebis, Noah.





Tänk om det var lika kul att köpa kläder till sig själv som åt barn?? :)

Idag hade jag en rejäl sovmorgon efter många "tidiga" mornar :) Har stigit upp kl 6.00 varje dag och det är inte nå jag är van vid på senaste. Men skönt att veckan är över och att det ändå har gått ganska bra att jobba, utan att få nå krämpor av det. Känns förhoppningsfullt.
Så idag är sista arbetsdagen för veckan, börjar kl 18, helt självmant en fredag kväll(??) men har ändå ingen träning eller nå ikväll, så då var det ganska skönt att göra bort det. Fredag är väl ändå inget speciellt? :) Dessutom glassar Peter i fjällen och har det bra så varför inte jobba då? :)

Det har blivit lite pumpträning idag och det var skönt att få röra sig lite. Mest eftersom att det blev ett Originalmål på Max igår med Frida, och efter det nybakta bullar och supergod morotsrulltårta hos Anne! Helt sjukt så god den var, den måste man prova sig på att göra.
Nu sitter jag och funderar lite vad jag ska äta innan jobbet. Tänkte träna innan jobbet, mellan 16-17 så då måste jag äta nå rejäl mat så jag orkar kvällen.
Imorgon blir det nog fest i Roknäs. Känner mig inte jätte taggad precis men skulle vara kul att träffa lite folk och umgås och att få klä upp sig lite, det gör man ju inte så ofta, eller inte jag iaf :)

Nä nu ska jag ta tag i det här, hundarna verkar lite sugna på att röra på sig också... :)

KRaM!


Då var arbetsdagen klar!

Jobbade mellan 7:00-11:00 idag, ganska lämpligt pass :) Efter det åkte jag iväg och tränade på korpen och det var grymt tungt! Har inte tränat på 5 dagar, men det känns mer som 5 veckor. Men det kändes härligt efteråt, och det är väl huvudsaken? :)
Har precis fått i mig lite lunch, det blev baconsås och grönsaker och såklart avocado! Det bästa!

Saker jag ska hinna med ikväll:
* Ut och gå en lång promenad med hundarna i 1 timme
* Laga middag
* Träna mellan 18.30-20.30 (Aerobic och Bodypump)
* Se Desperate Housewifes, Cougar town och Christine :)
* Ut med hundarna
* Sova!

Ska se om jag hinner med allt, men nu beger jag mig ut med trollen mina!



Kram!

Härlig dag ute i solen igår!

Igår var en sån där dag då man bara önskade att man var i fjällen! Strålande sol, vindstilla och lugn och ro. Kan man önska sig nått annat? Ja det är klart, det hade inte skadat med lite sällskap förutom hundarna :)
Det bästa som finns är att vara där i fjällen, ligga på en sjö på renskinn såklart, och sova!! :) Det är nämligen min specialitet, haha! Men pimpling är också en grej som så här på senaste året har tagit mitt intresse. Helt underbar känsla att ligga och kolla ner i ett hål och se en fisk simma förbi och fundera på om den ska ta betet eller inte. Och det är en konst att få fast dom också! Nu råkar det inte vara det jag är bra på men kul ändå! :)

Lite bilder från gårdagen:









En ganska så bra dag måste jag säga, och tror nog att hundarna håller med. Ett bra substitut för fjällen! :)

Så imorgon är äntligen alla röda dagar över och man får börja gå på pass igen som vanligt! Skönt ska det bli, har inte gjort mycket dom här dagarna.
Imorgon blir det även jobb för andra dagen, hoppas det känns bättre efter imorgon...

Nu tänkte jag avsluta med att lägga ut en bild på stugan på utsidan, eftersom många har undrat hur den ser ut.



Kram!

Bra jobbat Linda!

Nu äntligen har lillen kommit!



Helt underbart gullig, längtar verkligen tills jag får träffa honom! :)
Han föddes den 1:a april 13.45, var 50 cm lång och vägde 3260g. Inte dåligt!
Grattis till er, Linda och Linus!!

Kan inte skriva nå mer nu, för "mormorn" ska visst ha datorn för att hinna skörde på sin älskade farmen innan avfärd till "gammelmormor".
Ps. jättesugen på att åka till Ikea får se om man kanske far iväg imorgon :)

Kram





RSS 2.0