Snart bär det iväg!

Snart är det dags! På torsdag bär det iväg till Stockholm  by car! Det ska faktsikt bli riktigt kul, skönt med en liten mini semester. Det är jag och Peter och hans två bröder, Jonas och Fredrik. Hoppas dom håller sig från att slåss blir så mycket lugnare i bilen =) På schemat har vi att hälsa på deras mamma, se hockey troligtvis, julshoppa lite (hoppas), kanske en liten utekväll med deras kusiner. Mycket man ska hinna på så kort tid tyvärr.
Datorn ska med på resan så det blir nog att skriva nått litet inlägg då om resan.

Kommer kännas tungt att lämna bort hundarna så många dagar,  plus att man känner sig så besvärlig när man tvingar på nån sånt ansvar. Jag är jätteglad att jag har en så bra kompis som ställer upp för mig, som frida gör! Tack tack!

Idag har det blivit en massa shoppande kanske lite för mycket! Syster har varit här sen igår kväll. Hennes pojke skulle till läkaren och kolla synen idag så då passade dom på att komma hit och vara sociala. Så idag har jag varit och fixat min "lilla" utväxt, kostade bara 1000kr ändå trodde det skulle bli mer. Dyrt ja men ändå.. :) Har handlat en kofta, och en tröja. Fixat klart alla julklappar till alla som jag ska handla till förutom till min storebror. Så det blir att kolla om det i Stockholm.

Min syster har köpt en julklapp till mig idag, som hon prutade på. =) Jag var med och valde alltså. En Peaktröja i bla fleece, hur fin som helst! Men 1500 spänn! Sara hittade lite vita trådar i sömmarna som hon fick pruta på. Dom kan ju faktiskt gå upp i sömmarna när man tar bort dom! haha! :) Så 20% rabatt är inte illa pinkat! :)
1200 kronor är mycket det också, men billigare! Känns lite som att hon har fixat en julklapp till mig från min far, men kan inte svära på att det är så.. :)

Håller på att koka knäck så jag ska gå och se hur det går för dom..

Ha det!

Många saker gjorda..

Idag har jag fått skapligt mycket gjort faktiskt, mest för att ha sovit så länge =)
Ringt och gjort om så att jag ska få telefonräkningen varje månad istället för var 3:e. Ingen bragd i sig att göra det, men däremot att sitta och vänta i 20 minuter!! Helt sjukt "nr 86 i kö" *gaah*
Men nu var det gjort. Även ringt om att få papper för att få skicka iväg boxern som jag hade i lägenheten som jag flyttade ut ur 1:a november =) Bättre sent än aldrig.
Igår var jag så kaxig och sa att det ska vara så skönt att vara ledig idag (torsdag) och att jag definitivt inte ska ta på mig nått jobb idag... Vad tror ni?
Kl 09.35 torsdagmorgon ringer det på min telefon. "Hej, kan du jobba i förbutiken ikväll?" Cilla: " ja det vill jag gärna där får jag ju aldrig vara annars det är ju kul!" Oj ojoj  så dum! Men har som dåligt samvete för att jag har varit hemma två dagar och varit sjuk. Nånting som är fel på mig. Såg att dom sökte personal på subland, blev som sugen att söka, som extra tänkte jag. Men det var en tjänst på 50% och det går ju inte. Men nog behöver dom säkert extra jobbare nångång. Kanske ska jag söka, vet inte om jag har tid att jobba bara. Dumt att ta på sig nå och så har man inte tid.

Nä nu ska jag iväg och shoppa med min mor, hon har ju trots allt tagit ledigt enkom för att komma och shoppa med mig idag hihi.

Synez!

Var glad Frida? :)


Så här är det att vara på fest hos mig! Eller hur Frida? =0)

Mina små älsklingar som små! :)


Bara 6 veckor gamla...

Då var det bortgjort!

I lördags var det dags för syskonen att träffas för att vara sociala och bli tagna på kort. Det var en pärs, men det är kul när det väl är över. Resultatet kommer senare...

Förresten så gick resan till vistträsk bra! Min kusin, Linda åkte också med bussen, men vi pratade inte så mycket har ärligt talat inte så mycket att säga varandra. Känns lite obekvämt, för vi borde ha grejer att säga varandra.
Tror han blev lite små sur busschauffören när han såg att jag hade hund med mig. Varför ska det vara så?
Det kostade 105 kr för oss båda. En ungdomsbiljett för Chappe, så då är det väl klart han måste få sova på sätet som alla andra ungdomar, eller? =)
När jag kom till älvsbyn väntade min syrra i bussen som vi skulle åka med till vistträsk. Busschauffören tyckte att jag var dum som inte hade betalat hela vägen för att det hade blivit billigare. Men hur ofta åker man buss?? jag vet väl inget :)
Men då fick hunden åka gratis och jag hade fått låna ett frikort av min kusin så det blev ändå billigare haha

Efter fotograferingen bar det iväg till Luleå med mamma och Amanda. Jag köpte ingenting följde bara med som sällskap, väldigt tråkigt att inte kunna handla nå. När vi kom tillbaka till Älvsbyn hämtade vi Peter som hade varit hos Mats med Micke och sett hockey så han var  nog nöjd, hockey, öl och killar som är lika galna i hockey som han! :)

På kvällen badade jag, Peter, Sara, Mange och Pappa och dom drack öl. Vi gick inte och la oss förrän vid 2.
Halv 9 på söndagsmorgonen så var det bara att stiga upp och vara glad! Åt frukost och åkte iväg till pappas nya hus sen och städade upp åt han och hjälpte han packa upp.

Vill också bo i hus!

Måste ut i förrådet och leta reda på lite grejer som frida ska ta tillbaka till vistträsk.

Ha det bra!

RSS 2.0