Morgonpigg?

Imorgon ska jag försöka stiga upp i tid! Hur ska det går? Det är svårt att stiga upp när man vet att man kan sova hur länge man vill. När jag dessutom vet att det är min enda sovmorgon på 10 dagar. Då frestar det att ligga kvar i sängen kan jag säga =)
Ska och lämna in Volvon på verkstan kl 7 imorgon bitti, fläkt fan gick sönder i söndags och i dessa kalla tider så måste man visst ha fläkt! Sen nästa vecka ska vi lämna in saaben på rep också och sen blir det att sätta ut båda bilarna för försäljning. Hoppas på det bästa, men det är ju inte dom bästa tiderna nu att sälja. Ska köpa en kabel till min kamera imorgon så jag kan föra över bilder till datorn. Så vem vet, det kanske kommer nån bild hit snart... =)

Sitter och funderar på att börja plugga. Vet bara inte vad!?! Det är inte lätt, vill inte läsa vad som helst bara för att, så mycket tid har jag tyvärr inte. Så jag måste verkligen ha nytta av det. Så det lär nog aldrig bli om jag känner mig själv rätt.

Nä nu ska jag ta mig upp ur fotbadet och gå och duscha ur hårinpackningen (helrenovering på gång) =) Man vill ju inte gå och lägga sig med blött hår, då ser man ju ut som sju svåra år imorgon bitti.

Ha det bra!

Håller jag på att bli sjuk?

Är väldigt bekymrad just nu.. Håller jag på att bli sjuk?? Har verkligen inte tid att bli det känner jag. Har tagit på mig så mycket extra jobb så om jag då skulle vara sjuk skulle det verkligen inte kännas bra.
Har ett konstigt "magont". Hugger som till i magen lite då och då, vet inte hur det känns när man är jätte stressad men kan tänka mig att det känns lite så här. Känns som om man har världens mensvärk! Hoppas det är övergående iaf  =)

Hade längtat massor till att spela innebandy ikväll, men tyvärr blev det ingen. Vi var bara 4 st och då skulle man få springa ihjäl sig, bokstavligt talat! =)

Om det är nått jag är dålig på, förutom att skriva inlägg, så är det att sätta in bilder! haha.
Men har tänkt köpa en kabel till min kamera så att man kan föra över bilder till datorn. Min mobil tar så dåliga bilder.

Vet att bilden är riktigt värdelös men försöker lära mig att lägga upp bilder så man tar det man har! :)

Äntligen hemma!

Mina händer är så stelfrusna så jag knappt kan skriva! Har varit en av dom värsta resorna hem från Vistträsk nånsin! Vi skulle då åka hem, och var faktiskt i riktigt god tid. Allt gick hur bra som helst (i hela 50 meter) då immar bilen igen totalt! Vi tog oss till pappas garage iaf och kastade varm vatten på den för att tina upp lite grann. Fläkten har iaf gått sönder kom vi fram till inte kul!! Så det blev en bilfärd till piteå utan fläkt, dvs UTAN värme! Men så länge vi hade bra fart så gick det bra för då blåste det in luft så rutorna inte immade igen =) Men som synd var så hamnade vi efter den ena bilen efter den andra o för att göra det hela enklare så blev det även några plogbilar och traktorer (haha). O glöm inte alla snö rök som bildades!
Men men nu är jag hemma och försöker få upp lite värme. Funderar på att göra bullar men jag vet inte om jag ids, för jag måste iväg och köpa mjölk isf.. hmm.. tur man har två bilar i det här läget =)
Kanske tar sig en dusch först för att få upp värmen lite...

Ha det!

Tiden bara flyger iväg ju!

Imorgon blir man då 1 år äldre. Närmare bestämt 27. Fattar ni, 27 år! Tiden bara flyger ivag snart sitter man där och är 40 år och har ingen aning om hur tiden har kunnat gå så fort!

Det är så mycket man skulle vilja göra. En sak som jag skulle vilja göra det är att åka iväg till fjällvärlden och fjällvandra med hundarna. Med riktgt mycket packning så att det är riktigt tungt! Tror nog inte att jag skulle få med mig någon tyvärr, inte med mitt humör när det är tungt! =)
Jag menar inte att jag är för gammal för att göra såna saker, men just det där att ta sig tid med det. Dessutom prioritera det dessutom. Det är det svåraste för mig, prioritera såna saker som JAG vil göra. Det har varit så mycket dom senaste 2 åren så det skulle vara så himla skönt att bara få åka iväg och ta det lugnt och slappna av.
Det jag mest av allt skulle vilja nu, det är att få bort alla lånen, börja bygga vårat hus som vi någon gång ska bygga tillsammans, förlova mig, bilda familj och skaffa mig en stabil framtid. Är det så mycket begärt?? =)

Nångång ska väl den tiden komma då man inte behöver fundera hela tiden vad man gör med sina pengar, varenda liten krona, och att man inte ska ha ångest för att  näst intill för att köpa mat.

Igår var min familj i storstan och hälsade på. Vi åkte iväg och åt på restaurang Viking. Där blev det en nachotallrik, riktigt gott!
Väl hemma hos oss åt vi prinsesstårta som jag hade kämpat med på morgonen, riktigt god faktiskt, du missade nå Frida! haha
Vad fick jag av alla då?
Mamma - 700 kr
Pappa - 1000 kr
Sara o Mange - En bindförvaringsbox =), presentkort på fotbehandling (välbehövligt!!!)
Jim o Kicki - Cd-skiva med 24, en matmixer.
Micke o Åsa - Värmesulor. Perfekt till fjällen!  Tack tack!

Senare på kvällen kom Peters bröder, Jonas och Fredde. Även hans pappa och farfar kom.
Fick en vattenkokare av Fredde, Jonas och deras mamma.
Av hans pappa fick jag 300 kr och av hans farfar 100 kr. Så jag börjar vara rik vid det här laget! =)

I lördags var jag hos Carro på avskedsfest för att hon ska åka iväg till Australien och Thailand i 3 månader. Inte tråkigt! Men ärligt ingenting som jag är så intresserad av. Inte så där länge iaf. Men jag är ju inte som alla andra jag =)
Men hoppas ni får kul Carro o Lisa!

Igår var jag även med Peter, Carina, Ante, Jonas, Fredde o Staffan och spelade innebandy på brandstationen. Riktigt riktigt kul Det gör jag gärna om!

Nä nu blir det att krypa till sängs tänker vara utvilad till imorgon en bra plan! hihi

Sov gott alla!

♥kramar♥


RSS 2.0