Nu är helgen är över :(

Varför ska helger gå så fort för??! Vi åkte till min syster på fredan efter jobbet kom väl dit vid 18 och åt då middag. Blev jättegott!


Bilden är lånad från min o Carros resa till riksgränsen :)

Efter middagen så åkte hela familjen iväg till min bror o Åsa för Wii-afton. Hur kul som helst! Det lutar åt att man nog måste skaffa ett sånt spel, det ger ju dessutom träning! :)

 
2 av systers barn som var med på Wii-aftonen.

Vi spelade bowling, och John(han i keps) vann storslaget över alla, även sin bowlingspelande morbror! :)

Blev en skapligt tidig kväll, vi åkte hem och Mange och Peter tog sig några öl och ett bad. Själv var man tvungen att gå och lägga sig höll på att däcka!

På lördagen vaknade vi enormt tidigt för att vara en ledig dag iaf! När vi till slut steg upp var kl 07.20 och då hade John varit inne hos oss ganska så länge och gullat med hundarna :)
Vi åt frukost sen bar det iväg till Älvsbyn för mig och Peter och hämtade ut pengar. Passade på att åka till min mor och hälsa på och försöka vara lite sociala. Vid halv 10 var vi hemma igen i Vistträsk och då gjorde vi oss iordning för vistträsk nappet på muskus sjön. Nä vi fiskade inte, vi var sociala! :)

Det höll på till typ 14, efter det hjälptes vi åt att stöka undan och åka tillbaka med alla grejer. Sen blev det en skoterfärd till björnbergs (tror jag det heter).
Även denna kväll blev det Wii-afton blandat med lite melodifestival. Fast jag såg kanske 10 minuter sammanlagt av det, insåg vilken låt som kanske skulle vinna och då gav jag upp ganska fort. Säger då bara det, schlager är verkligen inte som det var förr i tiden! (haha)
När vi återvände till syster m familj så blev det liiite kort spel och sen sovdags! Alla var hur slitna som helst, den här gången blev det före 23 alla kom i säng.. *skäms lite*
På söndagen bar det iväg till Krokträsk på skoter klubbens paltdag. GOTT!! Men självklart var man tvungen att ha med sig egen sylt. Varför äter ingen jordgubbssylt till palt?? Men Peter har jag då omvänt så nu äter han det. Även den tjurigaste går att omvända uppenbarligen :)
Det åt vi vid 14-tiden, efter det åkte jag, Sara, John och Amanda till brors svärföräldrar och blev bjudna på ostkrokar och dricka! Inte dåligt! Även Micke o Åsa var där och Åsas syster Mona var där ett tag också.
Kl 17 var vi bjudna på kysspojkar och fläsk hos min mamma som då fyllde år! (eller egentligen på måndagen den 16:e)
På det blev det efterrätt gissa om man var mätt efter det??! Men nog gick det ner lite godis på kvällen iaf! Nog är det konstigt att det alltid får plats :)

Det var min helg iaf, och nu är det bara ett tag kvar tills fjällen! Här kommer lite bilder från förra årets Ritsem resa!

                
Peter,jag o Tomas lagar mat!                                                Vila måste man oxå!    
  
                             
Skoterfärderna avslutas ofta med lite afterskoter :)


Det är jobbigt att vara hund och hinna med allt i fjällen! :) Snygg ungen min!


Blev inte riktigt som jag hade tänkt idag

Idag var det meningen att jag skulle stiga upp typ 7.00, men det blev inte riktigt så. Istället steg jag upp typ 9.00 och har typ inte hunnit göra nått! Var också meningen att jag skulle till Step In på Hälsovägledning och för att få börja träna. Men när jag hade gått typ halvvägs så ringer dom därifrån och hon som jag skulle träffa var hemma för vård av sjukt barn. Så kan det gå. Så det har  blivit så att jag har varit ut och gått med hundarna, bakat filmjölksbullar o bondkakor. Men också sett Våra bästa år, hur bra som helst! :) Om man fastnar i det, och det har jag gjort! Det är bra när man i vanliga fall jobbar den tiden då det är. Men man kan ju iofs göra som min syster, hon spelar alltid in VARENDA avsnitt! :) (kan inte klandra hon)
Nu ska jag nog se en film, blir nog Original Gangsters.

Våran helg i Stockholm i december!


Kul att träffa kusinen det var många år sen! :)


Jonas, Fredde & John      Fredde är inte full! :)

Äntligen kväll!

Det blev en åktur till med skidorna innan middagen. SJÄLV! Grymt jobbigt var det, antingen har jag fått ännu sämre kondis nu än tidigare eller så var det inte bara min dag idag. Jag brukar inte tycka att det är jobbigt att åka skidor, men..
Ikväll blev det innebandy träning mellan 19-20.30. Det var grymt kul idag!
Nu ska jag slappa lite framför tv:n och sen blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon blir att försöka hinna städa lite, får se hur mycket det blir av det..

Ingen naturbegåvning precis... :)

Gick inte så där jättebra... Chico flängde och hade sig hela tiden och hade ständigt krånglat in sig i linan! Men nog är han söt ändå :) Betyder bara att han måste träna mera att åka skidor.
Får bli en tur på eftermiddan också och då blir det själv, slippa bekymra sig över hur mycket hundar som har gått där före oss och lukta! Haha.

Nu ska det börjas tränas!

Nu är det dags! Träningen måste prioteras mer nu än vad den har gjort. Har precis ätit brunch kan man säga och ska ta och ringa till step in och boka en tid för att börja träna där. Efter det blir det att åka skidor åtminstone två varv (3.2km/varv) i elljusspåret med en av hundarna. Idag blir det nog Chico, Chappe fick följa sist. Vilket liv det kommer bli här hemma när vi åker bort! :)
Förhoppningsvis kommer Frida förbi en sväng sen, det var ganska länge sen vi sågs nu! Hör av mig sen när jag har åkt om jag har överlevt :)

Hundarna röjer


Chappe som tar sig en liten fylla med sin far


Chico han är lugn som sin mamma på fest! :)

Nu är det dags!

Nu måste jag dit! Har gruvat mig så länge, har hoppats så länge! Att tandvärken skulle gå över, att jag bara inbillade mig att jag hade ont! Men ack så jag bedrog mig.. Nog är den kvar alltid och värre än nånsin! Men 10,20 då är det dags.
Men för att förgylla dagen lite, så har jag tänkt svischa iväg till Luleå och färga håret, äntligen! Börjar vara less på att vara blond faktiskt, skönt att bli "lite" naturligare iaf haha.

Snart bär det iväg till fjällen också! Det börjar ju bara vara ungefär en månad dit.


RSS 2.0