Fjällen

Idag bär det av till fjällen igen i vad jag tror en hel vecka! Det ska bli riktigt skönt! Dessutom har vi ju största tjejen ever med oss som både kan vända sig nu från både mage-rygg och rygg-mage, och dessutom stå stadigt på benen, ganska stolt är hon kan jag säga :)





Riktigt kul när det börjar hända lite grejer, och FORT går det!
Nu måste jag ta tag i lite grejer medans lillan sover, bara dammsugning och inpackning i bilen kvar. Och att inte glömma, ackordera ut alla hundarna såklart.. suck... Jag säger då bara, nästa år...

Ha en bra valborgs alla!


Ritsem och Raivo

Har varit torrt på inlägg på senaste nu. Kan väl skylla det mesta på att vi inte har haft internet där vi har varit, ganska bra ursäkt om ni frågar mig :)
Ritsem bjöd på en hel del festligheter, fint väder och trevligt sällskap!




Längtar redan tills nästa gång vi ska åka iväg hit, drygt 1 vecka bort! Då blir det att vara borta i nästan en hel vecka!

När vi kom hem från Ritsem hann vi knappt packa upp grejerna innan det bar iväg till Raivo. Min syster med familj var där, även då hennes svärföräldrar såklart eftersom dom då bor där :) Fick även nöjet att träffa Sara och David med familj, kul!

             
Pulkhäng!                           Amandas verk            Pappa o Celina            Kortspelning!

   
Enkelt att rasta             När tv:n började                  John o Celina             I brist på badkar
hundarna! :)                 funka var lillan
                                    inte sen!

 
Pappan med                     Att sova i pulkan hade
lillsnyggingen!                 hon inga problem med
 
Det är både och när hon är så liten när man är i fjällen. Det negativa är att hon är lite svår att underhålla om det är dåligt väder, fast även om det är fint väder för då måste man passa henne från solen.
Det positiva är att hon sover så mycket jämfört med om hon vore lite äldre. Längtar tills nästa år för då har vi stora tjejen med oss och troligtvis en helt egen husvagn alldeles bredvid farfar! Som jag längtar!!






Fjällen

Var riktigt skönt att gå muskusrundan igår, tog nästan 2h men det var behövligt! :) Vi hann även med att ta lite bilder på kompisarna igår :)



Hinner inte skriva nått mer idag, ska iväg på bvc och vara där 11. Har mycket att packa och så före, även få ut alla hundar med tillbehör :)
Lillan sov mellan 21.20-07.00, skönt! Hann få saker gjorda på morgonen!

Ha en bra påsk alla! Ikväll bär det av till Ritsem för oss!

Lunchdejt

Det blir lunchdejt hos mig idag. Linda, Noah, Petra och Leo är på ingång, det ska bli kul! Det bjuds på Tacopaj, kanske världens godaste!


Godare än vad den ser ut :)

Igår kväll vart det en tur till Vouggatjålme, riktigt kul att uppleva den fjällvärlden igen! Sist jag var där var jag bara 10 år tror jag.. Anledningen till att vi åkte dit var att en skoter som Peter hade hyrt ut hade gått sönder, så han var tvungen åka dit med en ny skoter. Han ska ju inte behöva köra själv, det är ju ändå några mil, lite avlösning med körningen fick han iaf :)

Efter lunchen ska vi gå ut och gå muskusrundan, det känns att det behövs! Det enda tråkiga är att jag sparka in lilltån i väggen när jag gick ut från toaletten och det värker skapligt bra kan jag säga... Men det ska nog gå bra.

Ikväll blir det att fira min syster som fyller år, ynka 38 år. Ska ta med mig lite ananaspaj att bjuda på, om det blir kvar nått efter lunchen :)

Ha en bra tisdag alla!

RSS 2.0