Semester idag

Jaha då har man semester nu då. Arbetsveckan kunde nog inte sluta värre. Men det får duga, får ta nya tag om två veckor igen :)
Jobbade från 8-18 och när jag kom hem lagade jag lite pasta med baconsås, hur gott som helst, mest efter att ha levt på vattenmelon till lunch 3 dagar i sträck :) Men det har jag tagit igen idag, på både mat och chips/dip. Och för att inte glömma, även lite jordgubbar med grädde. Eller som många skulle säga som känner mig, grädde med jordgubbar :)
Har avverkat 2 filmer ikväll, riktigt bra filmer faktiskt, det trodde jag aldrig jag skulle tycka... Twilight och New moon. Ska ju se den sista på söndag med Linda och Petra så det var helt klart en fördel att ha sett dom första :) Men däremot får man lite ångest när man ser såna där filmer, känner bara ännu mer att man skulle vilja ha en kille som verkligen visar att han älskar mig så där mycket. Inte bara en som tänker det. Önskade att man kände det där pirret som gör en så lycklig och bekymmersfri.. Men som sagt, man kan inte få allt här i livet, tyvärr...
Vet inte vad man ska  hitta på den här semestern. Imorgon blir det utgång med Carro och Lisa, och jag var inte alls sugen. Kunde jag skulle jag avboka, men det känns som att jag sviker nog ofta ändå. Förhoppningsvis blir jag uppmuntrad av deras sällskap :) På söndag bär det av till Vistträsk för att packa upp lite grejer och fixa lite allmänt. Hade tänkt försöka få dit Mange för att få hjälp att hänga upp lite grejer :) På söndag kväll blir det att se på bio då, den tredje filmen av Twilight-filmerna då. Längtar som fan, efter att ha sett dom andra idag!
Sen tisdag blir det Digiloo i Storforsen, och det ska också bli kul, även om jag inte har nån lust alls för tillfället... Sen har jag absolut inget inplanerat. Hade egentligen ingen lust alls att gå på semester just nu, men det är säkert behövligt, iallafall för min axel känner jag.
Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, hade tänkt göra en retur från idag och cykla en sväng med hundarna på morgonen så dom får springa ifrån sig lite..

Sov gott ni som kan!

Bra?

Mådde bra ända tills jag kom hem, är det bra?

Jobbhelg - rolig helg?

Jag har som sagt jobbat hela helgen. Men det har faktiskt varit riktigt roligt! Fredagkväll åkte jag till Vistträsk, eller snarare Vistbacka för besök hos Johanna Borgenstål, där vin och surr ingick :) Det var Elina, Marie, Jennie, Malin, Johanna, Elin och jag. Riktigt roligt! Tråkigt att jag var tvungen att avvika så tidigt bara, men ångrade det inte så här i efterhand, huvva va trött jag var på lördag morgon när klockan ringde 05.00! Men bara man får sig upp går det bra :) Lördagen bara flög iväg, riktigt kul när det är Summer Games, för att för oss betyder det: MYCKET folk och MYCKET att göra! Lovely! Dessutom hade jag ju turen att få besök av Linda, Linus och Noah! Och det är inte dumt, förgyllde verkligen dagen på jobbet! :) Nått som nästan var ändå bättre var när en som jag jobbar med frågade om det var min syster. Och när jag sa att det var min kompis, så trodde hon mig inte. Hon frågade hur gammal kompisen var. "Ett år yngre än mig" svarade jag. "Va? Trodde hon var iallafall 10 år äldre än dig" Haha, vet inte om jag ska ta det som en komplimang, eller om Linda ska bli arg? :)
Lördagkvällen åkte jag till Vistträsk, snabbtvättade mammas bil tillsammans med Amanda och John som tack för lånet. Kring 19.30 anlände syster och vi åt en stekt potatis blandning i ugn med lövbit, en god sallad och såklart vitlöksbröd! Gott gott!
Sen såg jag, Sara och Amanda en snyftar film, Sisters Seeker eller nått sånt.. Riktigt bra film, men sorglig.
Tog oss i säng kring 00.30 så det blev 4½ timmes sömn även denna natt. Men som sagt, har varit kul på jobbet så dagen gick ändå fort! :)
Efter jobbet idag åkte jag till Byske för att hämta mamma. Där blev jag tillfrågad om jag ville ha lite grejer. Och OM jag ville! Fick tag i: 2 gjutjärnspannor (yay som jag har velat ha det), 4 andra pannor, 2 sängramar med bra madrasser(perfekt till stugan), ljusstake, plastblommor, krukor, servis(hur söta mjölk och sockerskålar som helst), en ursnygg lampa som jag älskar, fina glas och sist men inte minst, en slev att röra om palt med! :)
Så imorgon blir det att åka till Byske och hämta sängar och madrasser! Och kanske en julgran...

Yaey...

Piteå Summer Games

Har varit fantastiskt mycket folk på jobbet idag! Helt otroligt vad stor den tillställning Piteå Summer Games måste vara! Har aldrig själv varit där så kan inte svara på det, kan bara tänka mig. Men det är ändå kul att jobba när det är mycket folk, tiden bara flyger iväg. Med tanke på att jag började jobba 07.00 imorse och slutade 18.00 och att jag aldrig hann bli less, MÅSTE ju bara innebära att det var kul :) Har dessutom hunnit väldigt mycket idag som man inte hinner i vanliga fall, känns helt underbart!
Ikväll blir nog en skön kväll. Började med att jag lagade "ny"fångad röding med färskpotatis och romsås. Bland den godaste maten jag vet faktiskt, fast måste vara mycket romsås! :)
Resten av kvällen blir en myskväll med hundarna och en godispåse. Får lite ångest för att äta godis, men efter helgen då ska jag sluta har jag bestämt!  Ska bara komma på ett bra straff OM jag skulle äta godis. Och det måste vara bra för att jag ska klara det. :)
Bäst att ladda för jobb i mejeriet imorgon mellan 10.30-18.00 och sen iväg till Vistträsk på tjejkväll hos Johanna i hennes nya "hus" och förhoppningsvis nått vinglas på det! :)
Nä, nu: Tv och hundkramar!


RSS 2.0